WEER VAN DE PARTIJ?

Je kent ongetwijfeld het gezegde ‘Regeren is vooruitzien’ en dat is ook de strekking van dit bericht waarin we vragen om ieders medewerking. Als bestuur weten we daardoor welke vervolgactie(s) we dienen te nemen.

Het Corona-virus zorgt voor een andere maatschappij en dat heeft ook gevolgen voor het bezoek aan De Grolsch Veste. Daarnaast heeft iedereen zelf zijn/haar eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen. Centraal staat de vraag: wat doe jij?

FC Twente dient navolging te geven aan het KNVB-protocol ‘Veilige opstart betaald voetbal 20/21’ en daarin staat beschreven hoe stadionbezoek rekeninghoudend met de 1½ meter afstand/maatschappij mogelijk zal zijn. Tijdens de volgende drie oefenwedstrijden wordt dit getest:

  • maandag 10 augustus, 18.45 uur: FC Twente – Fortuna Sittard
  • zaterdag 22 augustus, 18.00 uur: FC Twente – Go Ahead Eagles
  • zaterdag 5 september, 19.00 uur: FC Twente – Emmen

We vernemen graag per oefenwedstrijd of je van de partij wilt zijn. Kun je ons s.v.p. informeren door deze vraag spoedig te beantwoorden? Dank alvast.  

Het geeft je echter nog geen garantie of je hiervoor een kaartje kunt kopen, want er is sprake van beperkte capaciteit. Gevolg is dat niet alle 18.500 jaarkaarthouders direct in de gelegenheid gesteld kunnen worden om toegelaten te worden. Toekenning zal plaatsvinden door het willekeurig labellen van de seizoenskaarthouder per wedstrijd, zodat een ieder sowieso kans heeft om één van deze wedstrijden te bezoeken.

Mochten er leden zijn die sowieso niet naar (één van) genoemde wedstrijden zullen gaan, dan vernemen we dit ook graag want wellicht kunnen we daardoor voor een ander iets betekenen en zorgen dat er een gevulde bus naar de Veste gaat, mits het zal lonen om die in te gaan zetten. Ook dat is een reden waarom we deze mail versturen. Samen komen we verder en dat vraagt medewerking en afstemming.

Vooruitlopend op informatie die naar verwachting (begin) volgende week door FC Twente gecommuniceerd gaat worden willen wij alvast inventariseren wat ons te doen staat. We hopen dan ook dat iedereen snel een reactie zal geven en doen een moreel appel op iedereen om onze vragen te beantwoorden.

Tot slot wensen we nogmaals te benadrukken dat het voor ons als bestuur erg belangrijk is om in te kunnen schatten wat jullie leden/busgangers wensen bij deze wedstrijden. Wat gaan we doen met bijvoorbeeld ons busvervoer? Normaliter is het regelen van dit vervoer bij oefenwedstrijden niet altijd het geval, omdat deze duels niet vaak in De Grolsch Veste worden gehouden.

Bij voorbaat dank voor ieders reactie!

Onze Sponsoren

WEER VAN DE PARTIJ?
Schuiven naar boven