VIERING KOPEREN JUBILEUM FCTE A.S. ZATERDAG

Geplaatst: 30-05-2023. Door: Faan.

Komende zaterdag (3-6) is het zover: dan viert FCT Eibergen zijn 12,5 jarig bestaan ofwel zijn koperen jubileum. Van 20.00 uur tot 1.00 uur belooft het een daverend feest te worden in clubcafé Tijink. De viering van het 10-jarig bestaan kon destijds niet doorgaan wegens COVID-19.

De feestcommissie is maandenlang met de voorbereidingen bezig geweest. Het resultaat mag er zijn. Het wordt een avond vol met leuke en deels verrassende ingrediënten.

Zo wordt het festijn muzikaal opgeluisterd door een DJ en een zanger. Ook de ‘echte’ kampioensschaal van het legendarische seizoen 2009-2010 zijn bij Tijink aanwezig, alsmede de KNVB-beker van één seizoen later. Verder wordt er een loterij gehouden, waarbij de hoofdprijs een televisie is. Hapjes en drankjes zijn er de hele avond in overvloed.

De avond is uitsluitend (!) bedoeld voor leden. Wil je bij het feest aanwezig zijn geef je dan alsnog op via de speciale QR-code die je als lid toegestuurd hebt gekregen. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon.

Mocht er iemand foto’s hebben van speciale momenten uit de afgelopen jaren dan zou de organiserende commissie ze graag toegestuurd krijgen: jubileum@fcteibergen.nl.


Onze Sponsoren

VIERING KOPEREN JUBILEUM FCTE A.S. ZATERDAG
Schuiven naar boven