UITWEDSTRIJD GO AHEAD EAGLES.

Geplaatst: 19-11-2021.

Ondanks de maatregelen rond COVID-19 willen we toch alvast vooruit te kijken naar de volgende uitwedstrijd waarvoor aanmelding wellicht mogelijk is. We realiseren dat afgelopen week alles is aangescherpt en dat er de komende periode geen publiek welkom is bij sportwedstrijden.

Deze week hebben de KNVB en alle clubs overleg gehad over mogelijke oplossingen. Hier is echter geen betere oplossing uit naar voren gekomen dan te spelen zonder publiek.

De huidige maatregelen gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december. De uitwedstrijd van FC Twente tegen Go Ahead Eagles op zondag 5 december om 14.30 uur is de eerste wedstrijd na deze periode. We houden er vooralsnog rekening mee dat deze wedstrijd met publiek gespeeld kan worden en zullen deze dan ook zodanig voorbereiden.

Gelet op de beperkte capaciteit van het uitvak zijn er 400 kaarten beschikbaar. Er is hier sprake van een verplichte buscombi, maar we mogen wel met onze eigen bus. Voor de samenwerkende supportersverenigingen zijn ons op dit moment 33 kaarten toegekend.

Inmiddels hebben we al enkele aanmeldingen mogen ontvangen. Heb jij dat nog niet gedaan maar heb je wel interesse laat het dan uiterlijk zondag 21 november voor 20:00 uur weten door een mailtje te sturen: m.temmink@fcteibergen.nl.

Onze Sponsoren

UITWEDSTRIJD GO AHEAD EAGLES
Schuiven naar boven