STICHTING ONZE VESTE ORGANISEERT LOTERIJ.

Dankzij de inzet van vele supporters ligt De Grolsch Veste er prachtig bij. Door al het schilderwerk in het kader van ‘Rood’ staat ons stadion strak in de rode lak! Allemaal leuk en aardig, maar het stadion vraagt ook om onderhoud. Om die reden is onlangs de stichting Onze Veste opgericht. Een stichting die staat voor het algemeen belang van De Grolsch Veste.

Stichting Onze Veste organiseert de Trots op onze Veste loterij

Om het benodigde onderhoud van het stadion te realiseren, kan de stichting Onze Veste een financiële injectie goed gebruiken. Om die reden is de ‘Trots op onze Veste Loterij’ ontstaan. Een lot kan worden gekocht voor een bedrag van € 19,65.

Supportersvereniging FCT Eibergen verloot 10 loten onder de leden

Ben jij de gelukkige winnaar van een lot t.w.v. € 19,65? Het kan maar zo! Op 27 december vindt er een trekking plaats, waarbij tien loten worden verdeeld onder onze leden. Door loting wordt er tien keer bepaald wie er eentje wint! De gelukkige winnaars ontvangen een officieel bericht vanuit het bestuur. Houd onze social mediakanalen goed in de gaten!

De 10 geluksvogels maken kans op mooie prijzen

Stichting Onze Veste heeft sponsoren van FC Twente bereid gevonden om een prijzenpakket met minimaal 400 prijzen beschikbaar te stellen. De hoofdprijs is een auto, die wordt aangeboden door Huiskes-Kokkeler. Maar deelnemers aan de loterij maken bijvoorbeeld ook kans op een geheel verzorgde voetbalreis t.w.v. € 5.000 en exclusieve FC Twente-momenten. Ook zijn er tientallen kleinere prijzen.

Ben je niet uitgeloot, maar wil je toch kans maken op prijzen?

Koop dan alnog een lot op de website van de Trots op onze Veste Loterij: trotsoponzevesteloterij.nl. Voor € 19,65 steun je FC Twente via de Stichting Onze Veste. Op 30 december, 13 en 27 januari vinden de officiële trekkingen plaats. Hopelijk brengt de loterij een beetje geluk in deze ongelukkige coronacrisis.

Sponsor Bleumink

Wist je trouwens dat onze sponsor Bleumink ook prijzen beschikbaar heeft gesteld voor deze loterij? Een mooi gebaar. Voor info over Bleumink verwijzen we je graag naar de site www.profiledefietsspecialist.nl/winkels/profile_bleumink_eibergen

Onze Sponsoren

STICHTING ONZE VESTE ORGANISEERT LOTERIJ
Schuiven naar boven