PRIJSVERHOGING CONSUMPTIES BUS

Geplaatst: 21-07-2022. Door: Faan.

Op onze onlangs gehouden ledenvergadering was ‘prijsverhoging’ één van de agendapunten.

Reden is de brandstoftoeslag die afgelopen boekjaar enkele keren is toegepast toen er reeds een maatregel/’korting’ van de overheid was. Inmiddels is de literprijs weer opgelopen en voor ons was dat reden om te anticiperen op hogere brandstofprijzen gedurende het seizoen 2022-2023.

Daarnaast zijn in de bus de consumpties al sinds de start van onze supportersvereniging te verkrijgen tegen dezelfde prijs. De grootste bierbrouwer van Nederland heeft de horecaondernemers echter op de hoogte gesteld van een prijsverhoging die ingaat op 1 augustus. De andere brouwerijen, waaronder die van ons huismerk, volgen ongetwijfeld. Deze prijsverhoging is onvermijdelijk vanwege de gestegen kosten voor energie, maar ook voor een grondstof als graan.

Beide punten waren aanleiding om te komen tot een aanpassing in de prijzen van onze consumpties en vervolgens is voorgesteld: een pijpje bier kost voortaan 2,00 euro en een glas fris 1,50 euro. Dit voorstel is door de vergadering aangenomen en met onmiddellijke ingang van toepassing.

Onze Sponsoren

PRIJSVERHOGING CONSUMPTIES BUS
Schuiven naar boven