MAURITS EN OTIS MET SPANDOEK FCTE BIJ AFSCHEID BRAMA

Geplaatst: 20-09-2023. Door: Faan.

Op vrijdag 8 september nam Wout Brama afscheid van FC Twente. Met FCT Eibergen zijn we hier uiteraard bij aanwezig geweest.
 
Twee jonge Eibergenaren hebben dit evenement wel van héél dichtbij mogen meemaken. Maurits Nijhoff en Otis Huurneman mochten namens FCTE het veld betreden voorafgaand aan de afscheidswedstrijd van Brama.
 
Samen met hun familie waren ze voor deze wedstrijd uitgenodigd. Marjan Dankbaar maakte enkele prachtige foto’s van het moment waarop Maurits en Otis het veld betraden. Ook op televisie was dit duidelijk zichtbaar (zie één van de foto’s).
 
Namens alle supportersverenigingen werd Wout Brama bedankt met een spandoekenparade, een ballonvaart en enkele streekproducten als cadeau.
Het werd een memorabele dag voor alle aanwezigen.
 
Na afloop kregen we van Marjan Dankbaar, Susan Huurneman en Rick Huurneman te horen dat Maurits en Otis enorm hadden genoten. Mooi dat we dit samen voor Wout Brama konden doen!
 
Voor alle foto’s zie: https://www.facebook.com/fcteibergen/posts/pfbid0UparrcLPU7VZ1BoDvDCnvynp7cLNgrURdqavY7oQ7iFXqz2phrKKXbJHUruaptcsl?notif_id=1695217945391501&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Onze Sponsoren

MAURITS EN OTIS MET SPANDOEK FCTE BIJ AFSCHEID WOUT BRAMA
Schuiven naar boven