MATCHDAYPAKKETTEN GROOT SUCCES

Met groot succes zijn de #IKMISOE Matchdaypakketten geïntroduceerd en het is bijzonder prettig om daar als FCT Eibergen deelgenoot van te zijn. Want dit initiatief is tot stand gekomen samen met alle (regionale) supportersverenigingen.

Tot aan de winterstop zijn deze pakketten nog te verkrijgen bij de volgende wedstrijden:

  • Zondag 22 november: FC Twente – PSV;  
  • Zaterdag 5 december: Ajax – FC Twente met sinterklaastint;
  • Zaterdag 19 december: VVV Venlo – FC Twente met kersttint.

Het is een absolute aanrader en het smaakt heerlijk! Bovendien zijn de pakketten ‘gewoon’ in Eibergen af te halen en daarvoor richten we elke keer een afhaalpunt in.

Qua pakketten (en inhoud) komen er enkele kleine wijzigingen. De fles Pepsi Max in het beugels- en familiepakket wordt vervangen door een blikje Baco (in eerste instantie eenmalig).

Verder worden alle pakketten uitgebreid met een aantal unieke bierviltjes. Per wedstrijd zitten er voortaan verschillende viltjes in, die uiteindelijk samen een unieke collectie vormen.

Tevens wordt er willekeurig een gouden ‘rosje’ toegevoegd. Tref je deze in je #IKMISOE Matchdaypakket aan dan win je een extra prijs.

Het is overigens handig om te weten of er vrijwilligers zijn die ons kunnen ondersteunen. Mocht je willen helpen met inpakken (vrijdag voorafgaand aan de genoemde wedstrijd) of met de uitgifte bij ons afhaalpunt (wedstrijddag) dan ontvangen we graag je reactie. Voor beide dagen is een beperkt aantal vrijwilligers wenselijk.

Onze Sponsoren

MATCHDAYPAKKETTEN GROOT SUCCES
Schuiven naar boven