MARTIJN TEMMINK: FELICITATIES VAN JACOB MALKI EN PAUL VAN DER KRAAN

Geplaatst: 27-04-2022. Door: Faan

Onze voorzitter Martijn Temmink beleefde gisteren een heuglijke dag. Nadat hij ‘s morgens in Borculo tot Lid in de Orde van Oranje Nassau was benoemd volgde er een dag vol activiteiten. Na de borrel met hapjes in het gemeentehuis werd hem bij zijn zus Monique Temmink in Harry’s Snackcounter een brunch
aangeboden door de families Meijer en Temmink. 

Rond 16.00 uur vertrok het gezelschap naar Brasserie De Lindeboom voor een warme hap. Daar kreeg Martijn een onverwacht telefoontje van de algemeen directeur van FC Twente, Paul van der Kraan. Hij bood de preses van onze supportersvereniging zijn felicitaties aan. 

‘s Avonds was er bij clubcafé Tijink een zeer druk bezochte receptie. Hier waren zijn vrienden en familie aanwezig, alsmede afvaardigingen van de supportersverenigingen Holten en Markelo.

Groot was de verrassing toen ook de onlangs met een eeuwig lidmaatschap van FCT Eibergen verblijde Jacob Malki – als sinds jaar en dag de trouwe materiaalman van de Twentenaren – hoogst persoonlijk ten tonele verscheen (zie foto). Hij werd vergezeld door supporterscoördinator Meindert van der Sluis. Verder waren er afvaardigingen van FC Eibergen, de Eibergse carnavalsclubs en diverse andere verenigingen. 

Martijn diende heel wat handen te schudden, werd overladen met cadeaus en kon aan het einde van de avond terugkijken op een gedenkwaardige dag.

Onze Sponsoren

MARTIJN TEMMINK: FELICITATIES VAN JACOB MALKI EN PAUL VAN DER KRAAN
Schuiven naar boven