KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR MARTIJN TEMMINK

Geplaatst: 26-04-2022. Door: Faan

Vanochtend (26 april 2022) heeft onze voorzitter Martijn Temmink voor zijn persoonlijke en bijzondere verdiensten voor de samenleving een koninklijke onderscheiding met de bijbehorende versierselen uit handen van burgemeester Joost van Oostrum in ontvangst mogen nemen. Hij is door de Koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Martijn is initiatiefnemer en oprichter van onze supportersvereniging FCT Eibergen en sinds de oprichting op 10 september 2010 bekleedt hij de functie van voorzitter. Onder zijn leiding is onze club gegroeid van 40 naar 380 leden. Hij geeft leiding aan het organiseren van busreizen bij thuis- en uitwedstrijden en is verbinder met andere supportersverenigingen binnen FC Twente.

 

Mede door hem geeft de club veel aandacht aan sociale aspecten zoals lief en leed en wordt er jaarlijks een bijdrage aan een Eibergs doel geschonken. Martijn is binnen de supportersvereniging de spil in het web en zorgt op diverse manieren voor een prettige samenhorigheid binnen Eibergen en de regio. Hij zorgt voor een uitstekende communicatie met de leden en sponsoren en brengt mensen samen.

 

Naast zijn werkzaamheden voor FCT Eibergen zet(te) Martijn zich in voor de voetbalvereniging FC Eibergen (kantine, zaalvoetbal, WK-pool, elftalleider, bestuurslid), het Eibergse carnaval (voorzitter van carnavalsvereniging De Hookers en bestuurslid van de Organisatie Carnavalsactiviteiten Eibergen) , de (voormalige) Beukweek en het regionale zomeravondvoetbal.

 

Vanaf 19.30 uur vanavond is er de gelegenheid om Martijn persoonlijk te feliciteren en hem en zijn familie een mooie avond te bezorgen bij café Tijink aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Alle leden van FCT Eibergen zijn van harte welkom!

 

Zie tevens: www.fceibergen.nl

Onze Sponsoren

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR MARTIJN TEMMINK
Schuiven naar boven