#IKMISOE MATCHDAYPAKKET

We moeten het bezoek aan voetbalwedstrijden missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Maar als de supporter niet naar het stadion kan, dan komt het stadion wel naar de supporter.

Speciaal daarom is er in samenwerking met onze supportersverenigingen en enkele sponsoren bij de uitwedstrijd tegen Willem II (zaterdag 17 oktober) het exclusieve FC Twente #IKMISOE Matchdaypakket verkrijgbaar.

Dit pakket kan zaterdag 17 oktober afgehaald worden op diverse afhaallocaties.

Volwassenen Matchdaypakket à € 12,50:

  • Broodje Twenteham (incl. groente en saus)
  • 2 Grolsch beugels (met speciale beugelnekhangers)
  • 1 fles Pepsi Max

Kids Matchdaypakket à € 7,50

  • Broodje Twenteham (incl. groente en saus)
  • 2 Sisi No Bubbels
  • 1 fles Pepsi Max

Bestellen en afhalen:

De pakketten kunnen nu al worden besteld. Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket op te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging.

Op woensdag 14 oktober krijgt elke supporter een e-mail met het exacte afhaaltijdstip en adres waar het pakket op zaterdag 17 oktober af te halen is.

Afhaallocaties: Eibergen (van 14.00 uur tot 17.00 uur bij supporterscafé Tijink; hoe gemakkelijk is dat?), Rietmolen/Neede, Groenlo, Winterswijk, Lichtenvoorde, Markelo, Goor, Delden, Hengelo, Enschede (De Grolsch Veste), Glanerbrug, Denekamp, Weerselo, Tubbergen, Geesteren (Ov.), Vriezenveen, Wierden, Den Ham, Hellendoorn, Nijverdal, Luttenberg en zelfs in de steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Arnhem.

Bestellen kan via de website https://www.fctwente.nl/club/nieuws/ikmisoe-matchdaypakket.

Wil je een leuk promotiefilmpje over de actie zien? Klik dan op: https://we.tl/t-tq6FLyvJoT.

Onze Sponsoren

#IKMISOE MATCHDAYPAKKET
Schuiven naar boven