#IKMISOE MATCHDAYPAKKET (2)

De eerste actie van het #IKMISOE MATCHDAYPAKKET was een groot succes. Dit hebben we hier in Eibergen zelf afgelopen weekend kunnen ervaren en het is prachtig dat onze supportersvereniging daaraan haar steentje heeft kunnen bijdragen.

Mede door een aantal leden van onze vereniging zijn er wijzigingen doorgevoerd en heeft er uitbreiding plaats gevonden. Bijvoorbeeld meer kinderpakketten en tevens de keuze voor een wijnpakket. We vinden dit een prima toevoeging en we hopen dan ook dat er nog meer pakketten afgenomen worden.

Afgelopen week is op sociale media aandacht gevraagd voor deze actie bij de thuiswedstrijd van zaterdag 31 oktober tegen PEC Zwolle. Ook deze actie is in samenwerking met FC Twente en haar supportersverenigingen tot stand gekomen.

Ben je geïnteresseerd dan tref je meer info aan op: https://www.fctwente.nl/club/nieuws/ikmisoe-matchdaypakket-twepec. Tevens kun je hier je bestelling plaatsen.

Je pakketje is vervolgens op zaterdag 31 oktober wederom af te halen bij ons supporterscafé Tijink. De exacte afhaaltijden worden later bekendgemaakt.

Onze Sponsoren

#IKMISOE MATCHDAYPAKKET (2)
Schuiven naar boven