HERVATTING VERKOOP MATCHDAYPAKKEN UITGESTELD.

Vanwege de weersomstandigheden heeft FC Twente moeten besluiten komend weekend geen #IKMISOE Matchdaypakketten uit te leveren.

Momenteel zijn de wegen niet goed begaanbaar en dit bemoeilijkt de voorbereidingen. Ook de komende dagen blijft het ijzig koud en gaat het in de nachten en vroege ochtenden streng vriezen. FC Twente wil haar supporters en vrijwilligers niet in gevaar brengen.

De actie wordt nu herstart voorafgaand aan het duel Heracles Almelo tegen Twente (zaterdag 27 februari). Dit betekent dat jouw besteld pakket voor komend weekeinde voor de wedstrijd tegen Vitesse automatisch wordt omgezet naar de wedstrijd tegen Heracles. 

De huidige ontvangen bestelbevestiging van de actie van komend weekeinde is dan ook het afhaalbewijs voor je pakket(ten) bij het duel tegen de tegenstander uit Almelo. Exacte informatie over het afhalen op 27 februari ontvang je uiterlijk op donderdag 25 februari.

Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn (als je bijvoorbeeld niet kunt) neem dan contact op via ticketing@fctwente.nl.

Onze Sponsoren

HERVATTING VERKOOP MATCHDAYPAKKETTEN UITGESTELD
Schuiven naar boven