DAAN WEEINK: "MEER JEUGD BIJ FCT EIBERGEN BETREKKEN"

Geplaatst: 5-10-2023. Door: Faan. 

Sinds de afgelopen ledenvergadering is FC Twente Eibergen een algemeen bestuurslid rijker: de 23-jarige Daan Weeink. Mede door zijn dagelijks beroep als consulent jongerenbegeleider wil hij zich vooral op de ‘jongste garde’ richten. “Een flink aantal nieuwe jeugdige leden bij de club zou erg mooi zijn.”

Ondanks het feit dat hij eigenlijk zelf ook nog tot de jongere generatie mag worden gerekend loopt Daan al een aantal jaartjes mee in het wereldje van FC Twente. “Vanaf mijn jeugd ben ik met de broer van mijn opa naar De Grolsch Veste gegaan. Sinds twee jaar beschik ik over een seizoenskaart.”

Dat is dezelfde periode dat hij lid is van FCT Eibergen. “Wouter Swam heeft me aangedragen. Ik heb altijd met hem bij FC Eibergen in hetzelfde team gezeten.” Momenteel maakt Daan deel uit van Zaterdag 2 van de Bijenkamp-club. “Voor die tijd ging ik ook al vaak met de bus mee naar de thuiswedstrijden.”

Bij de voetballers van Eibergen deed Daan overigens meer dan allen zelf als middenvelder een balletje trappen. “Ik was twee seizoenen lang één van de trainers van het G-team en daarnaast ben ik momenteel lid van de EK- en WK-poolcommissie.”

Daan ziet een stoeltje in het bestuur als een enorme uitdaging. “Ik werk dus overdag met jongeren. Wat mijn taak exact gaat worden moeten we onderling nog bespreken. Meer jeugdleden proberen te werven bij onze supportersclub? Dat zou ik heel graag willen.”

Onze Sponsoren

DAAN WEEINK: “MEER JEUGD BIJ FCT EIBERGEN BETREKKEN”
Schuiven naar boven