BARBECUE EN LEDENVERGADERING

Geplaatst: 31-05-2022. Door: Faan

Dit was me het seizoen wél! Een seizoen waarin we na een lange en onzekere coronaperiode eindelijk weer met z’n allen naar het stadion mochten. En laat dat nou precies een kerndoel van onze vereniging zijn. Fijn samen op pad naar thuiswedstrijden (en uitwedstrijden).

Vanuit het bestuur willen we al onze leden bedanken voor dit gezellige en succesvolle seizoen. Hier hebben niet alleen de spelers, maar ook zeker de aanwezige supporters aan bijgedragen. Met als prachtresultaat eindelijk weer plaatsing voor Europees voetbal in het nieuwe seizoen.

Over het nieuwe seizoen gesproken: ons supporterscafé blijft bestaan en dat is enorm goed nieuws! Dit betekent echter spijtig genoeg wel dat we afscheid gaan nemen van Wim en Trees als kroegeigenaren. Dit is de voornaamste reden om de algemene ledenvergadering en de barbecue naar voren te plaatsen.

De ledenvergadering met aansluitend de jaarlijkse barbecue vindt dit jaar plaats op zondag 10 juli. Reserveer deze datum alvast. Dan kunnen we nog één keer samen met Wim en Trees een feestje maken. Normaliter houden we de vergadering in het eerste weekend van september. Wegens het WK voetbal is het speelschema omgegooid. Dit is ook één van de redenen waarom we op zondag 10 juli zijn uitgekomen.

Wil je aanwezig zijn bij de vergadering en/of barbecue? Meld je aan door te mailen naar bestuur@fcteibergen.nl. De vergadering begint om 14:00 uur. We zien jullie dan graag om dit machtig mooie seizoen af te sluiten.

Onze Sponsoren

BARBECUE EN LEDENVERGADERING
Schuiven naar boven