AFSCHEID WOUT BRAMA

Geplaatst: 01-09-2023. Door: Faan.

Na een fantastische carrière neemt Wout Brama op vrijdag 8 september afscheid als profvoetballer. Die avond vindt in De Grolsch Veste zijn afscheidswedstrijd plaats. De basisploeg van 2 mei 2010 is weer grotendeels bij elkaar om Wout een afscheid te geven dat hij verdient. O.a. Bryan Ruiz, Blaise Nkufo, Theo Janssen, Peter Wisgerhof zijn van de partij.

Wout Brama droeg vijftien seizoenen het shirt van FC Twente en speelde bijna vierhonderd officiële wedstrijden voor de club. Hij maakte alle grote successen van de club mee en won alle prijzen die er in Nederland te winnen zijn.

In 2010 werd hij met Twente landskampioen en een jaar later won hij de KNVB-beker. In 2010 en 2011 veroverde hij met zijn team de Johan Cruijff Schaal. Nadat Wout in 2018 terugkeerde uit Australië won hij een jaar later met FC Twente de titel in de Eerste Divisie.

Speciaal voor deze avond keert dus een groot gedeelte van het kampioensteam van 2010 terug in Enschede. Samen met spelers die in 2011 de KNVB-beker wonnen nemen zij het op tegen een team waarmee Wout tijdens zijn rijke carrière samenspeelde. Ook spelers uit de huidige selectie maken hun opwachting.

Het ene team wordt gecoacht door Steve McClaren en Erik ten Hag, de andere selectie wordt gecoacht door Fred Rutten, Rini Coolen en Jan van Staa; trainers die allemaal een belangrijke rol hebben gespeeld in de carrière van Wout Brama.

#WoutBedanktVoorAlles!
Programma:
16.30 uur: Horecapunten rond De Grolsch Veste geopend;
17.30 uur: De Grolsch Veste geopend;
17.45 uur: Voorwedstrijd Wout & Maud:
18.15 uur: Warming-up;
19.00 uur: Voorprogramma met opkomst van alle spelers;
19.30 uur: Aanvang wedstrijd;
21.00 uur: Eindprogramma op het veld.

Onze Sponsoren

AFSCHEID WOUT BRAMA
Schuiven naar boven